• Nem jön össze a baba

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr.Farkas Ágnes, már végigjártuk a medőségi vizsgálatot is, a férjemnek is és nekem is minden rendben van ezért nem értjük mi a probléma csak annyit mondtak az orvosok a vizsgálatok végén hogy hajrá idővel  összejön igen ez kecsegtető is volt mignem  egy napon rádöbbentem ara hogy már 30 éves vagyok és nagyíon szeretnénk babát nőgyogyászatól kezdve az urologiáig mindenhol jártunk de minden rendben volt a leleteink mind jók voltak, már teljesen elvagyunk keseredve, már lelkileg is tönkre vagyok és mégsem sikerül, kedves Dr-nő bármilyen kérdésre válaszolok szivesen ha ezzel egy szikrányit is tud nekem segiteni az uolsó reményem hogy itt kapok segitséget köszönettel Sz.I.

        WEBBeteg szakértő válasza a meddőség témában

        Kedves Hölgyem!

        Tökéletesen igaza van, mindenképpen további segítségre van szüksége. Egyszerűen ilyen nincs, hogy minden rendben, de baba nincs. Akkor insemináció, vagy mesterséges megtermékenyítés felé kell lépni. Írja le részletesen, hogy eddig milyen vizsgálatok történtek, és mik lettek az eredmények, átnézem őket, és megpróbálok segíteni, hogy merre kellene továbblépni, illetve milyen vizsgálatok hiányoznak még. Nyugodtan másoljon be leleteket, azt is, ami jó, mert akkor kapok teljes képet. Hormonvizsgálatok, UH-ok, műtétek, egyéb képalkotók, bármi, ami eddig volt. Hátha sikerül kicsit előbbre jutnunk. Próbáljon megnyugodni, és nagyon, nagyon fontos, hogy ne adja fel, biztosan van lehetőség a segítségre.

         


        Kérdés: 2010-02-06 13:57:02; Megválaszolva: 2010. február 06., 13:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Mehszajsebem van b nagyságú 28eves nő vagyok, most vette le a doki a rakszurest, áprilisban járt le az egy év. Leecsetelte a sebet, de még mindig friss vér jön, kis mennyiségben. Ez normális? Vajon mehnyakrak tünete ez?mikroszkoppal nem látott...
        Tisztelt Doktor Ur! Verzeshez kapcsolodo panaszok miatt kerestem fel nogyogyaszt . A panaszok eros, nagyon darabos (valoban nagy darabokkal) verzes, valamint vizeleshez kapcsolodo (nagyon kellemetlen, surgeto, gyakori vizelesi inger, idonkent mikroszkopikus...
        Ma kaptam meg a nőgyógyászati rákszűrésem eredményét , melyben az alábbi olvasható : súlyos rákmegelőző hámelváltozás, HPV tipizálás szükséges, CINtec Plus pozitív , szövettani mintavétel szükséges. Sajnos nem tudok lemenni a vidéki...
        Tisztelt Doktor Úr! 2016-ban volt egy endometriózis gyanú műtétem, cisztát találtak amit eltávolitottak, akkoriban nem kaptam utána gyógyszert.Rendszeres ellenőrzésre jártam ,igy tettem ezt most is .. közben megemlitettem a dokinak, hogy nagyon...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció
        COVID-19 kisokos