• Miért nem estem még teherbe?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr.Csuth Ágnes, köszönöm hogy foglalkozik kérdésemmel az igasság az hogy rengeteg orvosnál voltunk rengeteg vizsgálat vérvétel urológia stb már 4 éve probálkozunk hogy lehessen babánk de sajna semmi eredmény már mindketten nagyon szeretnénk de sosem jártunk sikerrel a kérdésem hogy van-e valami gyógyszer ami elősegiti a terhességet vagy bármilyen segitség érdekel, válaszát előre is köszönöm ha valamit kihagytam utolag potolom köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a meddőség témában

        Kedves Hölgyem!

        Akkor tudnék segíteni, vagy részletes tanácsot adni, ha leírja, hogy eddig milyen vizsgálatok voltak, milyen eredményekkel, és milyen kezelést próbáltak eddig. 1 év után meddőségi szakrendelésen pontos sorrendben történnek a kivizsgálások, és kapott leleteknek megfelelően történik a kezelés is. Rengeteg oka lehet a meddőségnek, onnan kezdve, hogy nincs peteérés, akár lezárt petevezetőket is találhatnak. Tehát csak az összes eddigi lelet birtokában tudok segíteni, hogy merre induljanak el, és én is úgy látom, hogy 4 év után feltétlen alapos kivizsgálásra lenne szükség, nem szabad belenyugodni a sikertelenségbe.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-03 21:58:29; Megválaszolva: 2010. február 03., 21:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés