• Hüvelygyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktorÚR /NŐ  a debreceni klinikára járok vizsgálatra  volt már ultrahangos vizsgálatom és kisebb petefészek gyulladást állapitottak meg kaptam rá gyogyszert de mégis félek hogy meddő lettem. folyásom az csak nagyon ritkán van szinte nincs is és ugy gondolom ez is probléma. volt már olyan vizsgálatom ahol kenetet vetek a hüvelyből de hiába semmit nem állapitot meg csak anyyi volt a papíra irva hogy bakteriális kolpitisz ez mit jelent? Mikor elmondtam az orvosnak hogy szex közben alhasi fájdalmaim vannak akkor megvizsgált és annyit mondot hogy nincs seemi gond ő egy valamire gondol hogy a páromnak esetleg túl nagy lehet.De akkor se tudom elképzelni hogy e miatt  többször is hüvelyheveny gyulladásom volt sőt volt már olyan is hogy a vizeletemel is meg a vesémmel is probléma volt. Előre is köszönöm a segítséget. nikoletta

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Nikoletta!

        A bakteriális kolpitisz a méhnyak baktérium által okozott fertőzése, amit hüvelykúppal, szükség esetén szájon át szedhető gyógyszerrel lehet kezelni. Ez valóban sokszor okoz alhasi fájdalmakat, és együttlét közbeni fájdalmat is. Tehát, ha egy visszatérő fertőzésről van szó, akkor nemcsak kenetet kell venni, hanem tenyésztéses vizsgálatra kell mintát venni, ami pontosan megmondja, hogy milyen kórokozót kell kezelni. Erre azért is szükség van, hogy a jövőben ne legyen gondja a fertőzéssel.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2010-01-31 19:15:35; Megválaszolva: 2010. január 31., 19:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Mehszajsebem van b nagyságú 28eves nő vagyok, most vette le a doki a rakszurest, áprilisban járt le az egy év. Leecsetelte a sebet, de még mindig friss vér jön, kis mennyiségben. Ez normális? Vajon mehnyakrak tünete ez?mikroszkoppal nem látott...
        Tisztelt Doktor Ur! Verzeshez kapcsolodo panaszok miatt kerestem fel nogyogyaszt . A panaszok eros, nagyon darabos (valoban nagy darabokkal) verzes, valamint vizeleshez kapcsolodo (nagyon kellemetlen, surgeto, gyakori vizelesi inger, idonkent mikroszkopikus...
        Ma kaptam meg a nőgyógyászati rákszűrésem eredményét , melyben az alábbi olvasható : súlyos rákmegelőző hámelváltozás, HPV tipizálás szükséges, CINtec Plus pozitív , szövettani mintavétel szükséges. Sajnos nem tudok lemenni a vidéki...
        Tisztelt Doktor Úr! 2016-ban volt egy endometriózis gyanú műtétem, cisztát találtak amit eltávolitottak, akkoriban nem kaptam utána gyógyszert.Rendszeres ellenőrzésre jártam ,igy tettem ezt most is .. közben megemlitettem a dokinak, hogy nagyon...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Füstmentes jövő?
        Fogkefe gyerekeknek
        Új - Távkonzultáció
        COVID-19 kisokos