• Vérzés?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Dr.Úr, Dr.Nő! 29éves nő vagyok, két szülésen vagyok túl. Az első gyermekemet sajnos 2008-ban 2évesen betegségben elvesztettem. Megszületett 2009-ben a 2.gyermekem, sima terhesség sima szülés! 4hónapig szopizott miútán elkezdten vérezni és nem akarta elfogadni a cicit, orvosomhoz fordultam mert erős volt a vérzés. Meg mütöttek tavaly laparoszkopiával, mert elvékonyodott a méhfalam és küret közben vette észre az orvosom. Ami után kezdtem szépen helyre jönni és hát a spirált nem javasolta az orvosom, mert én azt szerettem volna így mondta várjak még ezzel, hogy megerősödjön a m.falam.Dec.-be visszahivott kontrolra és fogamzásgátlot írt fel, mert a spirált még mindig nem teszi fel azt mondta.(Lindynette).Ez a 2hónapja hogy szedem, idáig nem volt semmi probléma ám 2napja pecsételő vérzésem lett és még mindig van 7szem gyógyszer a hónapbol, meg a mellbimbomon lett egy kis bub mint egy pattanás amivel elmentem a háziorvosomhoz és antibiotikumot írt fel, mert állitólag be van gyulladva a bal mellem.Szúró érzést érzek a bimbom tályékánál! Lehet e kőze a kettöhöz, hogy most vérzek is, vagy a gyógyszer az ami közre játszik? Mennyi idő míg megerősödik egy méhfal? Lehet e gond abból, hogy én ezt a pattanás szerű dolgot kinyomtam a m.bimbomon? Olyan váladék jött ki mint egy pattanásbol. Azóta nem is feszit.Köszönöm szépen a válaszát.Tisztelettel:K81

        WEBBeteg szakértő válasza a rendellenes menstruáció témában

        Kedves K81!

        Két dolog szerintem különböző. A mellében lehet valami mirigynek a kivezetője eltömeszelődve, az lehet ilyen pattanás szerű képződmény. Ha a kinyomással elintézte, akkor semmi gond nincs. Ha tovább is fájni fog akkor látni kell szakembernek is.
        A vérzést pedig meg kell oldani. Szerintem minden bizonnyal egy másik fogamzásgátlót kellene szednie. Ezt az orvossal tudja megbeszélni. Szerintem ehhez a korábbi műtéteknek semmi köze.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-03 21:45:58; Megválaszolva: 2010. február 03., 21:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés