• Terhes vagyok?:'(

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves doktornő! Azt szeretném kérdezni hogy lehetek-e terhes? a párommal december 30-án szeretkeztünk utóljára.Védekeztünk óvszerrel és nem bennem élvezett el hanem kihúzta. Nagyon félek hogy terhes vagyok mert már másfél hete meg kellett volna jönni-e és hányingerem van, szédülök, melleim érzékenyek és az étvágyam is megnőtt.De nem tudom hogy a hányinger és szédülés lehet -e a betegségtől mert most meg vagyok fázva lázam van és ilyenek. Tesztet nem merek venni mert ha szüleim megtudnák nekem végem lenne. Kérem sürgősen válaszoljanak mert nagyon félek:s

        Hálás köszönettel!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező!

        Minnél hamarabb vegyél egy terhességi tesztet, mert igen, terhes is lehetsz. Ha pedig az vagy, akkor csak a szüleid tudnak segíteni neked, még akkor is, ha most nagyon félsz. Nem szabad tovább húzni a dolgot. A betegség is okozhatja a menses kimaradását, de erre nem szabad építeni ilyenkor. És védekezz rendesen, ha nem akarsz terhes lenni.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        urológus Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Mészáros Lajos

        Kérdés: 2010-01-31 16:29:20; Megválaszolva: 2010. január 31., 16:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció