• Barnás folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr/Nő!

        Újdonsült párommal egy héttel ezelőtt szeretkeztünk először. Hosszú ideje se neki se nekem nem volt pár ill. szexuális kapcsolatunk. A szeretkezés óta viszont észrevettem enyhe börpirt a nemiszervem körül illetve ma már barnás folyást is. A börpirt tegnap batrafen hüvelykrémmel kezeltem (jelenleg nem érzek fájdalmat) de a folyás ( barnás szinű, semleges szagú)  kicsit megijesztett most. Viszketést nem érzek, de mivel sűrűn előfordult nálam már gombás fertőzés, így most is olyan érzésem van, hogy az lehet megint, esetleg felfázás mivel sűrűbben járok wc-re.

        Nőgyógyászhoz még két hétig nem tudok fordulni, mivel külföldön élek és a nőgyógyászom Magyarországon van, de addig is szeretném kikérni az ön véleményét ill. tanácsát ez ügyben.Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Talán Önnek írtam már korábban is, de azért leírom megint, hogy mit gondolok. Valószínűleg egy hüvelyfertőzése van, és mivel még két hetet kell várnia az orvossal, így meg kellene próbálni helyi kezelést, azzal nem árt. Pl. Gynoxin kúp, vagy más, gomba ellenes gyógyszer, a patikában biztosan segítenek. Akár csökkennek a panaszok, vagy változnak, nőgyógyászhoz mindenképpen el kell mennie, hogy ne alakuljon ki krónikus fertőzés, ami esetleg felszálló fertőzésként meddőséget okoz.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-01-31 15:50:42; Megválaszolva: 2010. január 31., 15:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: