• Teherbeesés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt dr.nő/úr

        2009.12.20 án megjött a menszeszem, elöző hónapban 19 én de most 17 re vártam 28 napos sziklus kiszámitására, szoval 10 nap késésben vagyok, a melleim duzadnak  kicsit fájnak étvágyam picit megnőtt de görcsölést nemérzek.csak derék fájást néha émelygek ilyen ájulási érzések vannak rajtam, höhullám.nagyon szeretnék már babát másfél éve! de még nemjön a kérdésem az lenne hogy mikor érdemes tesztet csinálnom? igaz félek meg csinálni mert nem akorok sírni megint a negativ eredményektöl! válaszukat elöre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a meddőség témában

        Kedves Hölgyem!

        Ilyenkor már érdemes tesztet csinálni, és ha negatív, akkor ideje elmennie egy meddőségi szakrendelésre a párjával, mert egy év után indokolt a kivizsgálás.

        Ne sírjon, hanem lássa be, további vizsgálatokra van szükség, hogy mihamarabb sikerüljön a baba.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-01-31 15:33:45; Megválaszolva: 2010. január 31., 15:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: