• Megtermékenyülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        tiszteltel web doktor télegigaza feltételezés  hogyakor esik teherbe egy nő ha párjával egyszere élveznekel legtőbesé igyvan teherbe eséshez és hogyaleg alkalmasab egyutleni a páromal hogy hamarab meg termékenyujek

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés témában

        Kedves Hölgyem!

        Az igaz, hogy az együttlét kell a terhesséhez, akár minden nap is, de az orgazmus nem feltétele a terhességnek, anélkül is teherbe lehet esni.

         

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-01-31 00:23:22; Megválaszolva: 2010. január 31., 00:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: