Terhes, nem terhes?

Tisztelt Doktor Nő/Úr! A kérdésem terhességgel kapcsolatos lenne. A párommal kb. 6 hónapja szeretnénk kisbabát eddig sajnos sikertelenül. Ám januárban késett a menzeszem 7 napot viszont utána megjött igaz csak 1, 5napos volt és kevés. Vettem terhességi tesztet az negatív lett, viszont olyan mintha lennének terhességi tüneteim.Émelygek, hányingerem van viszont nem csak reggel hanem általában étkezések után.És a hasam is nőtt pedig nem eszem sokat. A kérdésem az lenne hogy lehetek-e terhes vagy nem? Hallottam álterhességről is, az lehetek mert nagyon szeretnénk már babát? Válaszát köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza teherbeesés témában

Kedves Hölgyem!

Akár terhes is lehet, csak előfordulhat, hogy korán csinálta a terhességi tesztet, ezért nem mutatta ki. Ha nem jött meg rendes vérzés azóta sem, akkor a korábbi teszt után legalább egy héttel még egy terhességi tesztet érdemes csinálni. Ha negatív ismét, akkor meg kell várni, hogy megjön-e a következő vérzés. Ha nem, akkor egy nőgyógyászati vizsgálatra érdemes elmennie, de álterhességre nem kell gondolnia, az csak nagyon, nagyon ritka rendellenesség.

 

Kérdés: 2010. január 30., 23:54; Megválaszolva: 2010. január 30., 23:54
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Várandós lehetek?
Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő! Védekezés nélkül voltunk együtt a párommal. { Eddig semmi problémám nem volt, általában nagyon pontos és ugyan...
mennyi
DR.DELI TAMÁS! TISZTELT DOKTOR! EGY HONAPJA SZEDEM A CLOSTILBEGYT GYOGYSZERT! MOST VOLTUNK ULTRAHANGON AZT MONTA A DOKI HOGY A JOBBAN VAN EGY JOL...
beágyazódás
Jó napot Kedves Doktor Úr/Nő! Szeretném a segítségét kérni. Decemberben fejlődési rendellenesség miatt megszíkították a terhességem. Most, 3...
Gyógyszer szedés terhesség alatt
Tisztelt Cím! Segítségét szeretném kérni. Terhességet tervezünk, de szedek egy Pantacid Flux 40 mg (napi 1x) gyógyszert mert gyomor problémáim...