Menstruáció kimaradása

17eves diak vagyok, tobb mint 2honapot kesett a ciklusom.elotte egy honapig dianne 35 szedtem a nogyogyasz javaslatara, mivel mar akkor is kesett.milyen vizsgalatra kellene elmenjek? ekografon voltam nm volt valtozas, rendellenesseg.3honapja kezeltek heliobakter okozta gyulladassal.Lehet e osszefugges kozotte? elotte nm volt renszertelen a menstruaciom. Van e okom aggodni?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza rendszertelen vérzés témában

Kedves Hölgyem!

Nem szükséges fogamzásgátlót szednie a ciklus rendezésére, amit ilyenkor kellene csinálni az a következő lenne. Egy Norcolut nevű gyógyszerrel meg lehet hozni a vérzést, aminek a 3. napján egy hormonvizsgálattal ellenőrizni lehet a hormonműködést. Félidőben UH-on ellenőrizni lehet a peteérést, hogy van-e, és akkor kiderül, hogy mi okozza a rendszertelen vérzést.

Kérdés: 2010. január 29., 13:14; Megválaszolva: 2010. január 29., 13:14
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fogamzásgátló elhagyása után
Kedves Doktor úr/nő! Idén júliusban hagytam abba a Belara nevezetű fogamzásgátló gyógyszert 4év folmyamatos szedése után és azóta elég...
nogyogyaszati verzes
Tisztelt Doktor ur! Altalaban 25-28 naponta van menzeszem. Majdnem egy eve szultem (10 honappal ezelott) , es azota is hasonlo a ciklusom, ami mar a 2...
klimax?
43 éves vagyok, 20 évig fogamzásgátló tablettát szedtem szinte kihagyás nélkül, tavalyi évben hüvelygyűrűt írt fel a nőgyógyász, februárban...
Terhes?
Tisztel Dr. Farkas Ágnes! Az én problémám h november 24én megjött aztán január 1én aztán január 27én... egy hete folytonos hányinger...
Hormonális probléma
Egy évvel ezelőtt lombikbébi programban vettem részt. Akkor kissé emelkedett progeszteron szintet diagnosztizáltak nálam. A lombik óta rendszertelen a...