• Teherbeesés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        tisztelt dr.nő/úr!

        azzal a bromlémával fordulok önökkhöz, hogy mivel másfél éve szeretnénk a párommal kisbabát, de még sajna nem jön! 2009.10. 07 én voltam rákszürésen és az eredményem:az uterusom nagyobb a rendesnél ez baj? vagy mitől lehet? elnézést de az orvosok nem mondanak ugy semmit.vagy nem foglalkoznak vele!  és még azt is megállapították, hogy  p2(L-SIL) kaptam hüvelykúpot és három hét mulva vissza is mentem, még 1 rákszürésre de eredmény nem kaptam. szóval akkor már nem lehet bajom? a menstruációm zavaros 2 honnoppal ezelött csak 1 nap késés volt a kettö között, de volt már 2 hónap.2 hét stb. most meg 10nap késés  és tesztet nem merek csinálni mert félek a kétségbe eséstöl hogy megint negativ, elnézés , hogy ilyen zavarosan irtam le önöknek a problémám.a feltett kérdésemre válaszukat elöre is köszönöm 

         

        WEBBeteg szakértő válasza a meddőség témában

        Kedves Hölgyem!

        Használja el nyugodtan a kapott kezelést, azért kapta, mert a lelet alapján gyulladást találtak. Az nem baj, hogy nagyobb a méhe, egy kérdés merül fel, mégpedig az, hogy nincs-e pl myomája, ami UH-on látszódik.

        A másik, hogy mivel másfél éve nem esik teherbe, keressen fel a párjával egy meddőségi szakrendelést, hogy megkezdjék a kivizsgálást.

         

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-01-31 13:31:51; Megválaszolva: 2010. január 31., 13:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: