• Fertőzés, gomba?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr!Nem tudom hogy szükséges e orvoshoz fordulnom.Már a 3. hónapja a menstruáció előtt 3-4 nappal bő barnás váladékom van ami rendes menstruációs vérzéssé alakul a 4.ik nap körül és 7 napig is tart még utána!Előre is köszönöm a tájékoztatást!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        Ha Önt nem zavarja az elhúzódó vérzés, akkor semmi baj nincsen. Ha zavarja, akkor lehet rajta változtatni pl. fogamzásgátlót szed. Nem tudom a gyermekvállalás tekintetében mit szeretne. De elvileg a gyógyszer rendbe rakja a menzeszt. Tehát csak akkor kell orvoshoz mennie, ha mondom, zavarja a dolog. Egyébként semmi kóros nincs az ilyen vérzésben.



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-06-03 21:45:11; Megválaszolva: 2011. július 29., 11:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés