Elhanyagoltam, vérzik. Lehet, hogy rákom van?

Tisztelt Doktor Nő/Ur!

Hosszan tartó hüvelyfolyásommal, erősödő alhasi fájdalmaimmal - és 1 alkalommal enyhén vérzett is a két menstruáció között - a múlt héten kerestem fel  egy szülész-nőgyógyászt aki a vizsgálat és a rákszűrés levétele után a folyásra Klion (100mg-os) hüvelytablettát írt fel. Tegnap estétől a hüvelyből intenzív vérzést tapasztalok amely megint nem a menstruáció (addig még van több mint egy hét és a szokásos fájdalmakat nem észlelem. A vérzés erőlködésre, menésre, mozgásra erősödik, nagyon félek, enyhe alhasi, székelésszerű fájdalmaim is vannak. Lehet méhnyakrák? Azt olvastam ha már vérzik akkor előrehaladott stádiumban van. Most mi lesz?

A  Klion hüvelytabletta okozhat ilyet?

Terhes nem lehetek mivel majdnem fél éve nincs kapcsolatom, 35 éves vagyok.

 

Nagyon aggódom, legyen szives válaszolni mi lehet ez?

Tisztelettel

 

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza a hüvelyfertőzés témában

Kedves Hölgyem!

Mivel még gyógyszert is kapott, és jellegzetes panaszai vannak, majdnem biztos, hogy a panaszokat teljesen a fertőzés okozza. Ne is lepődjön meg, ha a rákszűrés eredménye nem lesz jó, hiszen bő folyás, és fertőzésre utaló panaszok mellett levéve a rákszűrést, csak gyulladás miatti hámelváltozásokat, és kórokozókat találnak majd. A hüvelytabletták a gyulladás miatti érzékenység miatt okozhatnak pecsételő vérzést, és valószínű, hogy korábban is azért pecsételt, mert a gyulladás olyan fokú volt már.

Szóval ne izguljon, használja el a kezelést, ha nem segít, akkor vissza kell menni a folyással, hogy ismét kapjon gyógyszert. Ahogy a fertőzés megszűnik, csökkenek a panaszok is, meglátja.

 

Kérdés: 2009. december 23., 12:33; Megválaszolva: 2009. december 23., 12:33
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele
Ciszta vagy petefeszekrak?