Menstruáció

Tisztelt Doktornő/Úr! Kb. másfél éve volt egy myoma eltávolító műtétem, de már kb. 1 éve újra kifejlődött egy, illetve több újabb myoma a méhem falán, az izomban. Eddig nem volt igazán problémám vele, leszámítva az időnként érzett alhasi fájdalmat, mivel állítólag rossz helyen van és nyomja a végbelemet, de a mostani menstruációmnál észrevettem, hogy nem csak a hüvelyemből folyik a vér, hanem onnan is ahonnan a vizelet szokott. Ez biztos, teljesen elhatárolódik a betéten a két vérfolt, és kb. ugyanannyi vér érkezett mindkét helyről. A kérdésem az volna, hogy ez összefüggésben lehet-e a myomával, vagy ha nem, akkor mitől lehet? Mit tehetek ellene, illetve van-e mód a gyógyulásomra? Ilyet még nem tapasztaltam, pedig a műtét óta is rendszeresen menstruálok. Válaszát előre is köszönöm! Bori

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza véres vizelet témában

Kedves Bori!

Feltétlen el kell mennie vizsgálatra, nemcsak nőgyógyászatra, hanem urológiára is, mert a húgycsőből származó vérzést neki kell megmutatni. Nem tudom, vajon a vizelete véres volt? Mert az, ha 2 folt van a betéten még nem jelent semmit, el is mozdulhatott. Véres vizeletet számtalan probléma okozhat, akár egyszerű hólyaghurut is, ezt ellenőrizni fogják.

 

Kérdés: 2009. december 02., 14:12; Megválaszolva: 2009. december 02., 14:12
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Véres vizelet
Tisztelt Doktornő/úr! 1-2 hónapja volt vizelési nehézségem amikor 3 napig csak pár cseppet tudtam üriteni. Vizelet vizsgálatkor csak vért...
Késik a menstruáció
Udvozlom! En egy olyan problemaval fordulok onhoz, hogy.... A baratnomnek kesik a menstruációja es kezdek kicsit ideges lenni mivel mindenfele vedo nelkul...
Érdekes lelet
HPV pozitivitás
Barna folyás rákszűrés idején