• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! 16 éves vagyok, a problémám a következő: kb 3,5-4 éve menstruálok, szinte az első alkalomtól rendszeresen és kiszámíhatóan. Tegnap kellett volna megjönnie (meg is jött), de nagyon kevés vér volt, kb fél óráig tartott és abbamaradt. Ma délelőtt újrakezdődött, de megint abbamaradt és nagyon gyenge. Nem értem, mi történhetett. (Terhességről nem lehet szó.) Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        A menstruáció jellegét nagyon sok dolog befolyásolhatja, pl.: stressz, hízás, fogyás, egyéb gyógyszer szedése, betegség, felfázás stb. Amennyiben terhesség kizárható, akkor a várakozáson kívül nincsen egyéb teendője.



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-05-29 21:17:16; Megválaszolva: 2011. július 29., 10:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés