Decapeptyl, depot után

Tisztelt Dr.Úr!

Kérdésem az, hogy a, Decapeptyl, depot (3, 75mg) után, mennyi az az idő, aminek el kell telnie, hogy babát vállalhassunk? Próbálkozunk, de nem jön össze. A méhfalam nagyon vékony, lehetséges hogy nem tapad meg a sejt? Fenn áll-e az elhalás veszélye? Egyáltalán elhalhat? Petefészek endometriosis után kaptam a, Decapeptyl, depotot, március elején voltam az utolsóért. A Norcolut hatására vérzésem vissza állt, túl vagyok a harmadik menstruáción. Fogamzásgátlót nem szedek., Hogyan tovább? Van-e valami módszer, vagy még az injekció hatása van a szervezetemben, és várni kell?

Köszönettel: T. Renáta

 

WEBBeteg Szakértő válasza endometriosis témában

Kedves Renáta! A petefészket érintő endometriosis előrehaladott betegséget jelez, ezért nem érdemes spontán ciklusban próbálkozni, minimum inszemináció javasolt. Az utolsó, Decapeptyl, depot injectio után két hónappal általában menses jelentkezik. Csináljon terhességi tesztet, és ha negatív, keressen fel meddőséggel foglalkozó nőgyógyászt!  Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2009. augusztus 30.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Kórszövettani lelet
Tisztelt Doktornő, 2 héttel ezelőtt vakbélműtéten estem át és nézegetve a kórszövettani leletemet, kérdések merültek fel bennem. BEmásolom Önnek a leletet:...
Endometriózis
Üdvözletem. A kerdesem az lenne, hogy, mennyire függhet össze az endometriozis a bél gyulladással? Fekélyes végbélgyulladást diagnosztizáltak nálam majd...
Endometriózis - kiegészítés
Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm a válaszát! Azt kérdezte, hogy felmerült-e a gyógyszeres kezelés lehetősége. A kezelőorvos nem mondta, hogy van ilyen lehetőség....
Nőgyógyászati problémámra mi a tanácsa?...
Tisztelt Doktor Nő/Úr! A férjemmel három éve nem védekezünk, de csak az utobbi másfél évben kértem orvosi segítséget, mert a Diane 35 fogamzásgátló...
Endometriózis miatt milyen...
Tisztelt Doktornő! 34 éves vagyok, van gyermekem, endometriozisomat egy hónapja műtötték laparoscopiával. Most 4 hónapig injekciót kapok. Az a kérdésem,...
Barna ovulációs folyás antibiotikumtól