Terhesség?

Tisztelt Doktor úr/nő! 19 éves vagyok, párommal rendszeres a sexuális életünk, óvszerrel védekezünk minden esetben. 4 napja késik a menstruációm alhasi fájdalmaim vannak és ez párosul víz szerű folyással. Csináltam tesztet az első először negatív lett majd pár óra elteltével megjelent egy másik halvány csík. A második egyértelműen negatív. Terhes vagyok vagy esetleg valamilyen fertőzés vagy felfázás eltolhatja az időpontot? Ködzönöm válaszát: Edina

Dr. Farkas Ágnes válasza hüvelyi folyás témában

Kedves Edina!

Mivel a második teszte egyértelmű negatív, így nem valószínű a terhesség. Szerintem néhány nap múlva azért ismételje meg, hogy biztos legyen az eredmény. A folyást viszont ellenőriztetni kell nőgyógyászaton, hogy kiderüljön, a folyás kóros-e, és van-e fertőzés a hááttérben, amit kezelni kell.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. augusztus 06., 21:48 ;Megválaszolva: 2009. augusztus 06., 21:48
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sárga folyás,pajzsmirigy vagy egyéb?
Mitől lehet ez a folyàsom
Tisztelt Dr nő! Kérdésem az lenne hogy már 3 napja késik a menstruáciòm tesztet csinálttam de sajnos negatîv! Már 2 napj ahogyan elmegyek wc re és...
Hüvelyi folyás
Tisztelt Doktorúr! Legutóbb amikor voltam a nőgyógyászomnál elmondtam,hogy hüvelyi folyásom van,de nem viszket, nem ég, nem fáj, nem csíp. Elmondta...
Miért van folyásom?
Tisztelt Doktor Úr! Nekem olyan problémám van, hogy több mint 6 éve sárgás folyással küzdöm. Egy éve mentem el doktorhoz, aki méhszájsebet...
Hüvelyvaladék
Tisztelt Dr. Úr! Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy a hüvelyváladekomban fehér daraborkra lettem figyelmes. Valamint a bugyimon érzek...