Terhesség?

Tisztelt Doktornő

Öt hete volt abortuszom azóta menstruáció nem jelentkezett.Egyszer voltunk együtt a párommal (ennek 2 hete) és csak kézzel nyúlt magához, aztán hozzám is nem tudom igy menyi az esélye a terhességnek? Gyanus tünetek a gyakori vizelési ingeren kivül nincsenek, csiáltam egy tesztet is ami negativ lett.Két hét után már kimutatná ha lenne valami nem? Ha mégis teherbe estem elvetethetem megint? Ilyenkor nincsenek súlyos következmények? Vagy egyáltalán engedélyezik az abortuszt ilyen hamar a másik után? Válaszát köszönöm!

Tisztelettel: Katalin

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza menstruáció késése témában

Kedves Katalin!

Nyugodjon meg, így nem lehet teherbe esni. szerintem ideje, hogy visszamenjen kontrollra, és kérje, hogy írják ki a fogamzásgátlót, hogy ne is essen teherbe megint. És egy abortusnak bizony lehetnek komoly következményei, már annak is lehetett volna, ami kész van, hiszen ez egy műtét, aminek szövődményei vannak. Vigyázzon magára.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 31., 09:33; Megválaszolva: 2009. július 31., 09:33
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Tehes vagyok.?
5 napja késik a ciklus és a 6. Napon meg jött de nagyon kicsit és 1 nap alatt el is.mult
Menstruáció Késése
Kedves Dr. Kiss György, Barátnőm nevében írnék levelet. Ma 6. napja késik a menstruációja, naptár szerint tehát Június 1-én kellett volna...
Késik és a teszt negatív az orvos...
üdv.okt18án jött meg utoljára a menstruációm, ami rövidebb ideig tartott a megszokottnál ill 22én és 24-én 1-1napra újból volt.Voltam orvosnál...
késik a menstruációm...
Tisztelt DoktorÚr! 8 napja késik a menzeszem, két tesztet is csináltam, negativ mindkettő. eddig mindig nagyon pontos volt. kb 5 hete kapok...