Szülés utáni tág hüvely-van megoldás?

Kedves Doktor! Egy éve már, hogy szültem a gyermekem 4kg 20dkg val. A hüvelyem tágnak találom. Ha szeretkezünk a párommal soha nincs orgazmusom, mert alig érzem öt, egyik poz sem segit sehogy sem érzem! Annak ellenére, hogy rengeteget tornázom, föleg belsöcomb, intim torna is(gésagolyo kicsuszik ha felállok) egyszerüen nem akar fejlödni a hüvelyizmom! Ha belül az ujjammal vizsgálom nincsenek rajta barázdák, mint régen, hanem sima és puha az egész! Most rendeltem egy vaginális elektrodát, bizva, hogy talán segit. Ha ez sem akkor meg szeretném plasztikáztatni magam! Azzal visszalehet varrni az izmokat és szük lenne töle? Nagyon sokat szomorkodom emiatt, és a kedvesem is mert bármit csinál nem tud örömet szerezni! Kérem segitsen! Még mindig nagyon szerelmesek vagyunk, de jo szex nélkül nem mulhat el az életünk! Köszönöm szépen nagyon várom mit gondol!

Dr. Farkas Ágnes válasza hüvelyplasztika témában

Kedves Hölgyem! Próbálja meg nyugodtan a elektromos kezelést, hátsa megússza a műtétet. Ha nem válik be, akkor nyugodjon meg, műtéttel szépen lehet korrigálni ezt a problémát, és minden rendben lesz. Ne izguljon.  Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2009. július 31.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Hüvelyplasztika
Hólyagsérv és végbélsérv műtétet végeztek rajtam 2 éve. A műtét során a hüvelybemenetet annyira beszűkítette a műtétet végző orvos, hogy a házasélet teljesen...
Barna ovulációs folyás antibiotikumtól
Gardasil-9 hpv elleni oltás / teherbe...
Multiplex myoma
Hashimoto és Betadine
NA HPV pozitivitás