Sürgős:)

Kedves Úr/Nő! A párommal az előző menstruációm óta kétszer voltunk együtt, soha nem élvezett belém, megnéztük az óvszereket nem voltak lyukasak többször átellenőriztük az előző menstruációm 6napot késett a mostani menstruációm 1hete késik fájdalmaim vannak mint máskor. 4éve menstruálok sose volt pontos, volt már olyan hogy 10 napot késett de még régebben. Mostanában nagyon stresszes vagyok, és kisebb fajta felfázásom is van. Lehet attól késik, vagy netán terhes vagyok? Előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza menstruáció késése témában

Kedves Hölgyem!

Megfelelő védekezés esetén a terhességtől nem kell tartania. Javasolnék egy nőgyógyászati kivizsgálást, hogy ellenőrizzék, van-e hormonzavara, ami esetleg kezelést igényel.

Ami biztos, hogy bizony sokszor egy nagyobb betegség, egy stresszes időszak is megzavarja a normál ciklust, és mivel Ön említette, hogy egyébként sem rendszeres a mensese, szerintem ne aggódjon. Amit ilyenkor mindig érdemes megtennie a teljes biztonság miatt, hogy egy hetes menseskimaradást követően egy terhességi tesztet csináljon, mert a nőgyógyászaton kell a negítv teszt is, biztosan kérdezni fogják.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 30., 09:19; Megválaszolva: 2009. július 30., 09:19
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Tehes vagyok.?
5 napja késik a ciklus és a 6. Napon meg jött de nagyon kicsit és 1 nap alatt el is.mult
Menstruáció Késése
Kedves Dr. Kiss György, Barátnőm nevében írnék levelet. Ma 6. napja késik a menstruációja, naptár szerint tehát Június 1-én kellett volna...
Késik és a teszt negatív az orvos...
üdv.okt18án jött meg utoljára a menstruációm, ami rövidebb ideig tartott a megszokottnál ill 22én és 24-én 1-1napra újból volt.Voltam orvosnál...
késik a menstruációm...
Tisztelt DoktorÚr! 8 napja késik a menzeszem, két tesztet is csináltam, negativ mindkettő. eddig mindig nagyon pontos volt. kb 5 hete kapok...