Mi lehet az oka?

Rákszűrés alkalmával trichomonas kórokozót találtak a kenetben.Semmi panaszom nincs, még folyásom sem.Ez elsősorban nemi betegség úgy tudom. A higiéniára ügyelek, csak a férjemmel élek nemi életet. Akkor ő lehet a ludas a dologban, vagy a laborban is tévedhetnek? Ismerősömnél ugyanez a helyzet a férje patáliát csapott.Én nem fogok, de tudni szeretném a lehetséges okokat? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza trichomonas témában

Kedves Hölgyem!

A fertőzést akár már régóta is hordozhatja, akár Ön, akár a férje, erre utal, hogy nicnsenek panaszai, de érdemes lenne egy hüvelyváladék-kenetet is venni, ahol ellenőrizhetik még a fertőzést. Amennyiben szükséges, Önt is, és párját is érdemes kezelni Klion tablettával, szerintem ne aggódjanak.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 29., 09:46; Megválaszolva: 2009. július 29., 09:46
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Trichomonas és egyéb gombás...
Tisztelt Doktor Úr! Trichomonas fertőzéssel kezelnek engem és a partneremet is. Már megkaptuk a gyógyszert illetve én magam a Klion kúp hatodik...
trichomonas
Tisztelt Szakértő! Kérdésem, hogy a trichomonas kizárólag szexuális úton kapható-e el és az óvszer teljes védelmet nyújt-e ellene? Partnerem...
Trichomonas /női beteg
Tisztelt Doktornő! Nő vagyok, Trichomonasom volt, kaptam rá gyógyszert /Tinidazole/ és pyassanos kúpot is, a folyás elmúlt, de még azon a helyen...
Trichomonas vaginalis
Tisztelt Dr. Nő/Úr! Nagyon el vagyok keseredve, 2010, 07, 27 kezdődött hogy fel kerestem a nőgyógyászatot azzal a problémával, hogy tejfől szerű a...
Mi okozhatja Trichomonas-t?
Kedeves Szakértők! Azért fordulok Önökhöz, hogy megtudjam mi okozhatja a Trichomonas nemi fertőzést. A nőgyógyász, aki megvizsgált azt...