Meddő lehetek?

Jó napot! Az én kérdésem az lenne, hogy pontosan mit jelentenek ezek az eredmények:

Progeszteron: 3, 80nmol/l

Totál tesztoszteron: 3, 00 nmol/l

Fsh: 7, 02mIU/ml

Lh: 27, 02mIU/ml

Ösztradiol: 159pmol/l

ploraktin: 12, 1ng/ml

ultraszenzitív tsh: 2, 000 mU/L

free T4: 11, 10pmol/L

freeT3: 4, 51pmol/L

Lehetséges, hogy valameik nem stimmel azért nem esem teherbe már több mint egy éve? Az orvosom cipromix fogamzásgátlót  írt fel maga szerint ez jó döntés volt mivel szeretnék babát? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza meddőség témában

Kedves Hölgyem!

A hormonvizsgálat eredményét csak a referenciatartomány ismerete és az adott ciklusnap ismerete mellett lehet elemezni.

Ha nem esik teherbe, akkor javaslom meddőségi szakrendelés felkeresését, hogy megkezdjék a részletes kivizsgálást, és a megfelelő kezelést. Nemcsak hormonszinteket kell nézni, hanem ellenőrzni kell a peteérést, és emellett egyéb problémák is felmerülhetnek, szerintem a fogamzásgátló szedése most nem megoldás.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 28., 12:03; Megválaszolva: 2009. július 28., 12:03
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...