Terhesség?

Kérdéssem nőgyógyászati jellegű, arra lennék kiváncsi, hogy lehetséges-e a terhesség. 18éves vagyok, fél éve fogamzásgátló tablettát szedek. A legutobbi mentruáciomkor (7napos tabletta szünet megkezdésével) abba hagytama tabletta szedését. A ciklusom 28 napos, a 26. napon volt szexuális kapcsolatom (védekezés nélkül) . A menstruációm 14napja késik, pár napig volt barnás folyásom, most pedig sűrű, szagtalan fehér folyásom van.Ez lehet terhesség? Vagy mi okozhatja? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza menstruáció késése témában

Kedves Hölgyem!

Igen, a terhesség leehtséges, csináljon egy terhességi tesztet az együttlét után 14 nappal, majd forduljon nőgyógyászhoz, hogy ellenőrizzék a folyást is.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 28., 11:55; Megválaszolva: 2009. július 28., 11:55
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?