Cytológia eredmény

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Három hete voltam cytológia vizsgálaton. Kaptam a kórháztól egy értesítést miszerint fél év múlva jelentkezzek újabb vizsgálatra az egy év helyett. 27 éves vagyok, eddig is évente jártam vizsgálatra, semmi gond nem volt. Nem indokolták meg, hogy miért kell hamarabb mennem a következő rákszűrésre. Milyen esetekben szokták hamarabb kérni a köv. szűrést? Lehet, hogy van valami kezdődő betegségem? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza rákszűrés témában

Kedves Hölgyem!

Nem tudom sajnos én sem megmondani, hogy milyen eltérést találtak, azt javaslom keresse fel a nőgyógyászt, és nézzé meg együtt a leletet, hogy szükség esetén kapjon kezelést is. Hamarabb ismételni a szűrést akkor szokták pl., ha rendellenes sejteket találnak, amit gyakran gyulladás okoz.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 26., 23:46; Megválaszolva: 2009. július 26., 23:46
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45