Kóros vérzés

Egy heves nemi aktus alkalmával hüvelyem megsérült. A csekély vérzésen kívül fájdalom, vagy egyéb problémám nincsen. A vény nélkül kapható Cikatridina hüvelykúpot kezdtem használni, hogy meggyorsítsam a gyógyulást. Mit tanácsol. Esetleg a Betadin kúp jobb lett volna? Orvoshoz nem szívesen mennék. Kérem sürgős válaszát.

Dr. Farkas Ágnes válasza hüvelyi vérzés témában

Kedves Hölgyem! Nem szükséges a Betadinos kúp, szerintem elég lesz a Cikatridina is. Ha panasz jelentkezne, akkor nőgyógyászati vizsgálatra kell elmennie, legyenek óvatosabbak, vagy használjanak síkosítót is.  Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2009. július 26.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Elhúzódó hüvelyi vérzés
Tisztel Doktornő/Doktor Úr! 2018.04.29-én szültem, gyakorlatilag azóta szoptatom a gyermekemet. Az első vérzésem a gyermekágyi időszak után 2018.12.23-án...
Mi lehet a gond?
Jó napot kívánok, Doktor úr/nő! A barátnőmnek (ezért adtam meg a nemhez és az életkorhoz az ő adatait) az a problémája van, hogy ujjal végzett petting után...
Hüvelyi vérzés
Tisztelt Nőgyógyász! Pár napja volt az első szexuális kapcsolatom, és a aktust követően nagyon erősen véreztem. Azon a napon a vérzés folyamatosan meg volt,...
Vérzés sex után, fajdalom,...
Üdvözlöm, A tanácsát szeretném kérdéni. Tudom a vége biztosan az lesz, hogy orvoshoz kell fordulnom, mégis megkérdezem, mert sokat alvastam utána a neten és...
Vérzési gondok
Jó napot! Ma délután, amikor elmentem wc-re, akkor véreztem. Lényeg, hogy menstruáció után vagyok. 5 napja múlt el. A másik fontos dolog, hogy nem vérzek...
Hüvelyi vérzés
Kedves Doktor Úr. A barátommal már 1, 5 éve vagyok együtt és 1 éve szedem a Lindynette nevű fogamzásgátlót. Eddig nem volt gond, de most hétvégén kicsit többet...