Hormonvizsgálat?

Kedves doktornő, doktor úr! Maybe Baby mikroszkópot használok a termékenység vizsgálatára de egy adott cikulson belül minden napra terméketlen eredményt adott. Szeretnék egy hormonvizsgálatot kérni de egyelőre nem tudom kihez, milyen orvoshoz kell fordulnom ez ügyben! Kérném a segítségét! Angyali köszönettel!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza peteérés témában

Kedves Hölgyem!

Javaslom még 1-2 ciklust úgy csináljon végig, hogy LH-tesztet vesz a gyógyszertárban, és minden reggel, még mielőtt felkel méri a hőjét, amit feljegyez. Ha néhány tizedfokos növekedést észlel, és az LH-teszt is pozitív, akkor valószínű, hogy van peteérése, a mikroszkóp bizonytalan eredményt hoz csak.

Ha így se sikerül peteérést valószínűsíteni, akkor forduljon nőgyógyászhoz (vigye a hőgörbét is) , és a megfelelő sorrendben, a megfelelő vizsgálatokat el fogják végezni.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 26., 12:45; Megválaszolva: 2009. július 26., 12:45
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma