Alhasi szúró fájdalom

Jó napot Dr Nő/Úr!

Olyan problémám van, hogy a legutóbbi menstruációm csak egy napig tartott.Terhesség kizárva, mert nem voltam senkivel. Abban a ciklusban kezeltek hüvelygombával amire Dermyc kapszulát és Gynazol hüvelykrémet kaptam használt is.Rá egy hétre alhasi fájdalommal visszamentem az orvoshoz és gyulladást állapított meg Movalis tablettát írt fel.Ultrahangot is csinált és azt mondta nincs cisztám de a jobb petefészkem meg van egy kicsit nagyobbodva. Alhasi fájdalmaim még mindíg vannak, néha olyan mintha kést szúrnának belém, olyan égető szúró fájdalmat érzek a bal oldalon az alhasamba.Van amikor meg nem érzek semmit.Főleg akkor fáj amikor fekszem és a bal oldalamra akarok fordulni, vagy amikor pl.: létrára mászok fel.Lehet a gyógyszerektől volt egynapos a menzim, vagy más lehet a háttérbe? Mikre utalhatnak ezek a tünetek? Elmegyek orvoshoz, de csak kedden rendel így előbb nem tudok menni.Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza alhasi fájdalom témában

Kedves Hölgyem!

Valóban lehet, hogy a gyógyszerek, és a gyulladás miatt volt csupán 1 napos a menses, de a nem múló fájdalom miatt ismételt kontrollra lenne szüksége, hogy a petefészek-cisztát és a gyulladást kizárják. Szükség esetén laborvizsgálatra is szükség lesz, hogy lássák, van-e gyulladás a szervezetében.

Amennyiben a nőgyógyászati ok kizárható, gastroenterológiai vizsgálatra is szükség lehet, a háziorvosától kaphat beutalót, hogy a bal oldali alhasi fájdalmat kivizsgálják.

 

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 29., 09:22; Megválaszolva: 2009. július 29., 09:22
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...