menstruáció késése

Tisztel Dr-Nő/Úr Azt szeretném kérdezni, hogy julius 15 -én kelett volna meg jönnie, elötte julius 12-én voltam együtt a barátommal nemileg, akkor óvszert használtunk. Lehetek -e terhes? Köszönettel Viktória

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza menstruáció késése témában

Kedves Viktória!

Megfelelő védekezés mellett kicsi a terhesség esélye, de egy tesztet azért csináljon. Ha nem jön meg a következő menses, akkor el kell mennie vizsgálatra.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 24., 01:05; Megválaszolva: 2009. július 24., 01:05
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma