Menstruációs zavar 2

Kedves dr. farkas Ágnes!

 

Nagyon köszönöm a válaszát.

 

Ugyanakkor lenne még pár kérdésem!

Ha gombás fertőzést kaptam el, akkro azt esetleg lehet kezelni, illetve mivel érdemes iylenkor mosakodni, lúgosabb szappanal, mert úgy tudom hogy az gátolja a tovább fertőzést? -úgy ajánlották..nem tudom igaz e az állítás

A másik nőgyógyásznál még nem voltam, és az az igaszság, hoyg atermészetes módban jobban hiszek, hoyg esetleg így is lenne megoldás? Vagy mindenképp az orvosom keressem fel? -nagy baj lehet?

 

Köszönöm előre is  válaszát!

 

Szép hétvégét kívánok minden fórumozonak!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hüvelyi folyás témában

Kedves Kérdező!

A lúgosító szappan teljesen az ellenkező hatást váltja ki, hiszen a normál közeg a savas a hüvelyben, és ez tudja csak megakadályozni egyéb kórokozók továbbterjedését.

Természetes módszer egy van, ezt pedig a tejsavas irrigálás. Heti max. 2x lehet öblíteni, és minden héten fertőtleníteni kell az eszközt.

Ez azonban egy fertőzés kezelésében nem elegendő. Orvost azért kell felkeresni, mert nemcsak gomba okozhatja a fertőzést, hanem baci is, az elkülönítéshez pedig vizsgálat szükséges. Én is szeretem a természetes módszereket, de helyettesíteni egy szükséges gyógyszeres kezelést nem lehet velük, inkább kiegészítésre, és megelőzésre lehet alkalmazni őket.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 23., 23:04; Megválaszolva: 2009. július 23., 23:04
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45