Fogamzásgátlás

ujabb kerdesem lenne az elso levelemben mondtam hogy kesett a menstruaciom egy napot de masnap megjott szukseges vajon terhessegi tesztet vegyek vagy megnyugodhatok? okozhate kesest tabletta mellett az ha stressz helyzetnek vagyok kiteve peldaul esetemben allamvizsga? valaszat elore is koszonom

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza terhességi teszt témában

Kedves Hölgyem!

Ha a menses teljesen szokásos lefolyású, akkor a terhesség nem valószínű. Ha kevesebb, barnás pecsételés inkább, akkor is lehet, hogy a stressz okozza, de egy tesztet érdemes megcsinálni a biztonság kedvéért.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 21., 22:32; Megválaszolva: 2009. július 21., 22:32
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma