Fogamzásgátlás

ujabb kerdesem lenne az elso levelemben mondtam hogy kesett a menstruaciom egy napot de masnap megjott szukseges vajon terhessegi tesztet vegyek vagy megnyugodhatok? okozhate kesest tabletta mellett az ha stressz helyzetnek vagyok kiteve peldaul esetemben allamvizsga? valaszat elore is koszonom

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza terhességi teszt témában

Kedves Hölgyem!

Ha a menses teljesen szokásos lefolyású, akkor a terhesség nem valószínű. Ha kevesebb, barnás pecsételés inkább, akkor is lehet, hogy a stressz okozza, de egy tesztet érdemes megcsinálni a biztonság kedvéért.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 21., 22:32; Megválaszolva: 2009. július 21., 22:32
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nem règ irtam
Elvetélhettem nem tudom mit tegyek
El vetélhettem? Terhességi tesztem pozitiv lett ugye elis mentem orvoshoz terhesség megállapitásramégnem láttak semmit ez most kedden volt de tegnap...
Aggodnom kene?
Tisztelt Doktor Ur! Olyan problemaval fordulok Onhoz hogy altalaban 26 naposak a ciklusaim es most 2 napja kesik a menstruaciom. Parommal szeretnenk babat...
van e baj
Jonapot nekem eggy olyan kérdésem van hogy 5 hete volt 1 vetélésem meghalt a babám! És mondta az orvos hogy 4 hét mùlva eggyütt lehetek a párommal! ...
terhes vagyok -e
Érdeklődnék hogy január 21.-én voltam utoljára megbetegedve és érdeklődnék hogy 2-szer csináltam terhességi tesztet és mindkétszer pozitív lett...