Terhesség?

Tisztelt Dr.Nő/Úr! Páromat 1 éve ismertem meg, fél éve nem védekezünk. Én 39, Ő 40 éves. Mindkettőnk első gyermeke (lenne) .Eddig a felelős, stabil hátteret építettük... Utolsó mensesem 1.napja jún.15. Tegnap csináltam 1 terh.tesztet, ami negatív lett, de bizakodunk, mert eddig mindig pontosan jött meg.Szedek Elevitet, lehet, hogy mégis teherbe estem? Köszönöm válaszát! Tina

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza terhességi teszt témában

Kedves Tina!

Egy napos menseskésés után még nem biztos, hogy a teszt kimutatja a terhességet, ez attól is függ, hogy mikor volt peteérés. Várjon ki egy hetes késést, és akkor ismételje meg a tesztet. Lehet, hogy tényleg terhes, de ha nem, akkor szerintem egy ellenőrzésre menjenek el, mert 39 évesen is lehet simán terhes, de ha esetleg valamilyen ok miatt nehezebben esik teherbe, akkor ne kelljen több évet várniuk. Sok sikert!

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 19., 12:05; Megválaszolva: 2009. július 19., 12:05
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma