Van esélyem a babára?

Tisztelt Doktor Nő/Úr!

Nekem a következő a problémám! Februárba abba hagytam a fogamzásgátlót utána ciklus közepén barnázgattam Babát akartunk sikerült is 11 hetesen minden előzmény nélkül elvetéltem műtéti befejezés. Műtét után 25 napra jött a havim a hó közepén nem pecsételés, hanem egyszerre tele lett a tisztasági betét vérrel ennyi volt semmi több.  Következő havi 26 napra jött most 1-jén 9 reggelre vérezgettem aztán ez 3 napig minden nap volt, egyszer, de csak kevés jött olyan nyúlós valami is.Véres pecsét volt a vérezgetés.

A hőmet 7-től mértem:

 7.-én36, 5

8.-ám36, 5

9.-én36, 5

10.-én36, 7 keveset aludtam

11.-én36, 5

12.-én36, 4

13.-án36, 5

14.-én36, 6

15.-én36, 6

Szinte mindig egy időbe mértem reggel 5 óra körül! Vérzésem utoljára 11-én volt egy kevés WC után olyan nyúlóssal együtt az óta semmi.

Azt szeretném kérdezni ez alapján lehetett peteérésem és mi lehet a baj velem. Szeretnénk minél előbb kisbabát augusztusra terveztünk a próbálkozást ilyen hő meg vérezgetés mellett van rá esély. Természetesen elmegyek orvoshoz is, de szabadságon van még 3 hétig.

Válaszát előre is köszönöm!

Tisztelettel:  Zsuzsanna

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza peteérés témában

Kedves Zsuzsanna!

Először is, próbáljon kicsit kevésbé "görcsölni". Egy baba nem sűrűn sikerül tervezett időpontra, ha nem augusztusban, hát majd később terhes lesz. Nehéz lehetett Önnek, hogy egy sikertlen terhesség után még a mensese is rendszertelen. Én bátorítanám, hogy szépen írja hőket, csináljon hőgörbét, és vegyen a gyógyszertárakban kapható LH tesztet. Ha van peteérése, akkor biztosan sikerül a terhesség. Ha meg nincs, akkor meg az orvosa ír fel olyan gyógyszert, ami csinál peteérést, ne aggódjon. Mivel már terhes lett egyszer, kapaszkodjon bele, hogy igenis tud terhes lenni. Mensese most kissé megzavarodott, egy hormonszintet és UH-os vizsgálatot biztosan csinálnak majd, és abból kiderül, hogy kell-e gyógyszer segítségét igénybe venni. Ne aggódjon, minden jót!

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 19., 00:20; Megválaszolva: 2009. július 19., 00:20
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fogamzásgátló abbahagyása és...
Fogamzásgátló szedése
Mammográfia
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés