Hüvelygyulladás

Kedves doktor Nő/Úr! . Próbáltam utánanézni neten is a problémámnak és most egy kis megerősítést szeretnék. Azzal kezdődött, hogy fehérfolyásra gyanakodtam, de egyre nagyobb mennyiség már nagyon kellemetlenné vált. Aztán nagyon fájt a derekam ezért felfázásra gyanakodtam. De a panaszom nem szünt meg és mostmár együttlét után szinte kibirhatatlan a folyásom. Lehet, hogy a régi spirálom okozhatja a bajt? Feltétlenül orvoshoz fordulok, de csak a jövő héten tudok. Addig tudok tenni valamit a helyzet javulása érdekében? Előre is nagyon köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátló témában

Kedves Hölgyem!

Azt javaslom, ne várjon tovább, mert egy régi spirálál, egy felszálló fertőzés súlyos következményekkel, akár műtétet igénylő kismedencei tályog kialakulásával járhat, ami kórházi bentfekvést is igényelhet. Otthoni kezeléssel ne próbálkozzon, mert ronthatja a helyzetet.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 18., 18:18; Megválaszolva: 2009. július 18., 18:18
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruációs zavar
Nuvaring használata több mint 4...
Cifrinol nászutas felfázásra
Fogamzásgátló melletti problémák
Kedves Doktorúr/nő! 20 éves lány vagyok és kb. 2 éve szedek fogamzásgátlót. Simycia fogamzásgátlót szedtem egészen egy hónappal ezelőttig...
fogamzásgátló váltás újra
Tisztelt Orvos Úr/Nő! Az a problémám lenne, hogy eddig Lyndinette 20 fogamzásgátlót szedtem, amitől volt hogy émelygésem rosszulléteim voltak...