Kínos kérdés

Tisztelt Doktor Úr/Nő! A barátommal a lefekvést tervezgetem kb...fél év múlva, de attól félek h a pénisze nem fog beférni a hüvelyembe....14 éves vagyok....Hogyan tudnám ezt megoldani, úg hog a barátom ne tudjon róla? Köszönöm válaszát....Dorka014

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza nőgyógyászati probléma témában

Kedves Dorka!

Az egyik az, hogy szerintem bőven ráérsz még addig az együttléttel, amikor már eleget tudsz róla, így elkerülheted az esetleges kellemetlen következményeket.

Nem tudom, mi okod van arra, hogy a fenti probléma felmerül? Ez nem életkor függvénye, azért ekkora különbség nincs. Gondolj bele, ha egy gyermeket meg tudnál szülni, akkor ott biztosan van elég hely. Szerintem várj még (ne csak fél évet) , hogy kicsit még felnőttebb legyél, akkor pontosan fogod tudni, hogy mik a reális veszélyek, és aggodalmak, amikre gondolni kell, pl. fertőzések, terhesség, stb.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 17., 23:19; Megválaszolva: 2009. július 17., 23:19
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nemi vírus?
Jelenlegi partnerem arra panaszkodik hogy a menstruáció közben és után kellemetlen illata van ami eddig nem volt. Meg van róla győződve hogy valami...
babavárás
Tisztelt Dr.! Masfél éve várunk a babánkra és semmi! 5évig szedtem a triregor fogamzásgátlot, de kb 4évben volt hogy a gyogyszer szedes ellenere egy...
Miert jelenik meg fajo, egeto erzes?
Azt szeretnem kerdezni, hogy miert jelenik meg egeto, fajo erzes szeretkezes kozben, meg utana? Mar hosszu ideje van az, hogy szeretkezes kozben a...
Mastodynon cseppek
Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Két nappal ezelőtt a nőgyógyászom Mastodynon cseppeket írt fel, mivel a Laurina fogamzásgátló szedése mellett is...
mit tegyek?
Tisztelt Doktornő/ÚR! A problémám az lenne, hogy 4 hónapja bal oldali hasi fájdalmaim jelentkeztek vizelési ingerrel, és időnként vizelés utáni...