Menstruációs zavar

Kedves Doktornő / Doktor Úr!

Április óta 1-3 napos szünetekkel folyamatosan vérzek. Először Norcoluttal kezelte az orvosom, de eredménytelenül, majd egy egészségügyi kaparást is csináltak. A szövetmintában nem találtak kóros elváltozásokat, a rákszűrés eredményes is jó lett, a hasi-, és a hüvelyi ultrahang sem utalt semmi negatív dologra. Milyen vizsgálatot tudnak még elvégezni, hogy a vérzés megállítása érdekében? Nem szeretnék fogamzásgátlót szedni mindaddig amíg nem tudom mitől vérzek immár 4 hónapja.

Válaszukat előre is köszönöm!

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza rendellenes vérzés témában

Kedves Hölgyem!

A folyamatos vérzés kezelése attól függ, hogy hány éves, szült-e már, és szeretne-e még gyermeket. A folyamatos vérzést viszont mindenképpen kezelni kell, mert vérszegénységhez, bő vérzés esetén súlyosabb állapothoz vezethet.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 17., 22:19; Megválaszolva: 2009. július 17., 22:19
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma