Fogamzásgátló tabletta mellékhatásai

Eddig egy ciklusnyi fogamzásgátlót szedtem be, és körülbelül az utolsó 2 hétben jelentkezett a pecsételő vérzés amit a mellékhatások leírásánál olvastam is. Bár nem voltam biztos benne, hogy ez valóban az, mert előtte hüvelyi fertőzésem volt, és lehet hogy ez inkább folyás volt, nem vagyok biztos benne. Főleg azért, mert utána pedig folyamatosan viszketett a hüvelyem környékén, ezért gyanítom hogy még mindig fertőzött vagyok. Ez is egy mellékhatás vagy menjek el inkább nőgyógyászhoz és jobb ha megvizsgál?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hüvely, viszketés témában

Kedves Hölgyem!

A viszketés az nem mellékhatás, és egy hüvelyfertőzést nem szabad kezelés nélkül hagyni, mert krónikus, és felszálló fertőzés is kialakulhat miatta, szerintem is az a biztos, ha elmegy egy vizsgálatra.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 17., 20:23; Megválaszolva: 2009. július 17., 20:23
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma