Menstruáció

Tisztel Doktor Úr/Nő!

Menstruációs panasszal kapcsolatosan kérdeznék! 32 éves vagyok, kb 7 évig szedtem fogamzásgátló tabletát. Tavaly júniusban abba hagytam a gyógyszerszedését, azóta próbálkozunk babával. Nőgyógyászommal elkezdtük a vizsgálatokat (hormon, spermium és a héten megyek petevezeték átjárhatóságra) . Tavasszal felkerestem, hogy menstruációm rendszeresen 30 napra jön meg (ami normális) , viszont csak 1 - 1.5 napig tart és nagyon enyhe. Akkor kaptam Norculut tablettát. Ennek hatására a következő menstrucióm 3 napig tartott. Viszont a rákövetkezőek ismét visszatértek 1-1.5 napra.

Mit lehet tenni? Lehetséges, hogy ezért nem esek teherbe?

Köszönettel: Anikó

 

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza meddőség témában

Kedves Anikó!

Mivel a hormonszinteket már ellenőrizték, így a válasz az orvosa tudja megadni. Nem az dönti el, hogy sikerül-e terhesnek lenni, hogy mennyi vérzése van, hanem a hormonszintek, és a hatásukra bekövetkező változások, pl. a méhnyálkahártya-vastagság. Tehát ezeket ellenőrizve nem kell a vérzés miatt aggódnia.

Sok sikert!

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 10., 09:35; Megválaszolva: 2009. július 10., 09:35
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45