Terhesség?

Tisztelt Doktornő,

clostilbegytes hónap után, amikor 13.napon 20 mm-es tüsző volt, tegnap, a 33. napon jött meg a menzeszem egy negatív teszt után, miközben a terhesség tüneteim megvoltam (mint a kisfiamnál) , mellfeszülés, pattanások az arcomon.Pénteken kezdem újra a clostilbegytet egy újabb terhesteszt után, mert hallottam olyanról, hogy csak később mutatta ki a teszt (igaz, kisfiamnál már a nem megjött menzesz napja utáni 2.napon pozitív lett) . A menzeszem normális, élénk piros, és nyákos, mintha az ovulációs napjaim lennének. Már nem reménykedek hogy terhes vagyok, de nem értem, akkor miért késett ennyit a menzeszem. A clostilbegyt bezavarta a szervezetem? Kicsit most el vagyok keseredve, mert nagyon vártam ezt a babát, de ha lehet, szeretném tudni hogy mi történhetett, ehhez kérem a segítségét.

köszönöm szépen

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza peteérés témában

Kedves Hölgyem!

Nem valószínű, hogy terhes, akkor a menses nem lenne normális, megszokott. De az önmaga megnyugtatásáért csináljon egy tesztet. Szerintem nincs oka az aggodalomra, néhány napos késés azért belefér, ne aggódjon. Szerintem semmi különös dolog nem történt, csak már nagyon szeretné a babát, próbáljon kicsit ellazulni, és a párjával nem azért együtt lenni, hogy végre terhes legyen, hanem egymás öröméért. Menjenek el "randizni", addig a kicsit rá lehet bízni valakire, hátha így könnyebb lesz kikapcsolni.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 10., 09:32; Megválaszolva: 2009. július 10., 09:32
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45