Késleltethetem a menstruációmat?

Tiszteletem! Erre a problémára sok megoldást találtam a neten, de nekem mégis személyre szabott a gondom. Most megyek nyaralni, és tudom, hogy nem ajánlatos eltolni a vérzést, de elég nagy macera ezzel hosszú útra indulni.2 hónapja hagytam abba a Belara gyógyszer szedését és azóta 35.napra jön meg. Na ez nálam csütörtök lenne, holnap után.Ha ma elkezdeném ismét szedni a Belara gyógyszert, akkor ebben a hónapban kimaradna vérzésem? Vagy ez abszolút nem ajánlatos dolog lenne? Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza menstruáció eltolása témában

Kedves Hölgyem!

A fogamzásgátló ilyen szedése nem alkalmas a menses eltolására, mert valószínű, hogy áttöréses vérzés jelentkezne. Amit még megpróbálhat az a Norcolut, amit nőgyógyásszal írathat fel.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 10., 09:19; Megválaszolva: 2009. július 10., 09:19
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma