Vérzési rendellenesség?

Kedves Doktor Nő/Úr,

A következõ problémában szeretném kérni a véleményét:

Utolsó menstruáció elsõ napja június 5. volt. A ciklusom általában 28 nap, teljesen normális.

Június 20tól, elõször nagyon nagyon erõs mellfeszülés, majd 23-tól pecsételõ jellegû vérzés kezdõdött, hol élénk piros hol barna. Az utolsó két napon felerõsödött de még mindig nem volt olyan mennyiségû hogy menstruációhoz hasonlítsam, viszont pecsételésnek sok. Tartott ez egészen július 4-ig. 2 napra teljesen megszûnt, és amikor a normális ciklusom szerint itt lett volna a menstruáció ideje, semmi. E mellett 2-3 héten keresztül iszonyatos hangulatingadozások, túlzott érzékenység, gyakorlatilag bármin képes vagyok elsírni magam. Korábbi terhességnél ez volt az elsõ gyanús jel. Az elmaradt menstruáció elsõ napján végzett teszt negatív. Tulajdonképpen mostanra mind a hangulati, mind a fizikai tünetek minimálisra szinte nullára csökkentek.

Másfél hónappal ezelõtt voltam rákszûrésen + teljes kivizsgáláson, ahol fizikailag mindent rendben találtak. Ennek ellenére természetesen aggaszt a dolog és bejelentkeztem az orvosomhoz, de mivel szabadságon van és csak egy jó hét múlva mehetek hozzá, addig is érdekelne, hogy mi okozhatja a vérzést. Tudom, hogy nehéz így látatlanba nyilatkozni de megnyugtató lenne, ha valamit hozzá tudna fûzni.

Köszönettel

WP

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza rendellenes vérzés témában

Kedves WP!

Csináljon még egy terhességi tesztet, mert az előző még lehet, hogy korai volt. Ha nem terhes, akkor lehetett egy hormonzavar. Mivel most panaszmentes, aggodalomra nincs oka. Ha a panaszai ismétlődnek, akkor menjen el egy vizsgálatra.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 10., 09:07; Megválaszolva: 2009. július 10., 09:07
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma