Gomba?

Tisztelt Doktornő!

21éves nő vagyok. Az előző hónapban egy hétig fehér, hig folyásom volt de semmilyen panaszt nem okozott, csak nagyon sokat késett akkor a menzeszem, de végül megjött. Most ebben a hónapban 1-2hete éreztem egy pici viszketést kívül, 1-2napig kentem canesten krémmel, és elmúlt. Viszont utána a párommal nem sikerült az együttlét, mert olyan viszkető, meleg érzés jött elő, ami nagyon rossz volt.Ebből gondolom hogy nem gyógyultam meg és gondolom, hogy hüvelygomba. Ön szerint a canesten krém és kúp segit a gyógyulásban? A kúp csak a tünetet szünteti meg vagy magát a betegséget is? Most nemtudok orvoshoz menni a munkahelyem miatt, és pár hét múlva mennénk nyaralni fürdőzni.

Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hüvelyi folyás témában

Kedves Hölgyem!

A krém (bár gombaellenes) mindössze a vulván levő viszketést szünteti meg, hiszen kívűl kenegeti csak, de a fertőzés belül a hüvelyben van, így nem gyógyult meg, jól gondolja. A Cansten kombi egyébként gombaellenes hatóanyagú, nyugodtan megpróbálhatja, a párja is használja a krémet, amíg az Ön kezelése tart, és ez alatt a 3 nap alatt ne legyen együttlét. Ha mégsem múlik el a panasz, akkor viszont orvoshoz kell mennie, hogy mire megy nyaralni, elmúljanak a panaszok.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 09., 09:00; Megválaszolva: 2009. július 09., 09:00
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam