Mi lehet a baj? 2 hete késik, de nem vagyok terhes

Jó estét!

Nagyon aggódom, és nem tudom mi tévő legyek... Az utolsó ciklusom kezdete május 30.a volt. Eddig mindig pontsak voltak a menzeszeim, de az elmúlt 3 hóapban csúszott pár napot. A mostani menzeszem még most sem jött meg. Elvileg jú.26.án kellett volna mejönnie, de nem jöt meg. aznap ás jún.28.án is együtt voltam a barátommal. MIndig védekezünk (gumi+hüvelytabi) és nagyon aggódom h mégis terhes lennék.Tezsteltem jün.25, én egyet és júl. én is és mindegyik negatív lett. Júl.3.án elmentem nőgyógyászhoz is.. és mondtam h már egy hetet késett a menzim.. én cisztára gyanakodtam és és így is mondtam neki h vizsgáljon meg...  a baj lenne akkor mondta volna nem igaz? Amúgy felírta a norcolut gyógyszert és másnapra elkezdtem szedni,, mire elkezdtem barázni és azóta is ez megy... Nem értem h mi a baj? terhes lennék? Segítsen kérem! Amúgy semmilyen terhességi tünetet nem érzek magamon, csak a menzi előjeleket éreztem de azt már 2 hete. Azóta csak fájdogál néha a hasam, mintha megakarna jönni.

Közönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza rendszertelen menstruáció témában

Kedves Hölgyem!

Amikor abbahagyja a gyógyszer szedését, akkor meg fog jönni a menses. Lehet, hogy azért barnázik, mert már így is megjött volna a vérzés. Szerintem ne aggódjon, remélhetőleg a következő menses már rendesen fog jelentkezni. Ha mégsem, akkor a menses 3. napján vérvétellel egy hormonszintellenőrzésre lenne szükség.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 09., 12:42; Megválaszolva: 2009. július 09., 12:42
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma