• Candidám van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő Azzal a kérdéssel fordulok önhöz hogy pisilés után olyan érzésem van mindha még mindíg pisilnem kellene nem merem elengedni magam mert akkor attól félek hogy befolyik.Mert már volt úgy hogy áltó helyembe elöntött. Voltam nőgyógyászaton kaptam suplim filmtablettát és mikogal kúpot valamennyit enyhült de nem sok eredménnyel. Mert a hüvely körül még mindíg nagyon viszketek.Arra gondoltam hogy candidám lehet de nem tudom hova forduljak.Szeretném megkérni a Doktornőt hogy segítsen. Előre is mindent köszönök

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyi folyás témában

        Kedves Hölgyem!

        Egyrészt a hüvely gyulladását kellene kezelni. Helyileg jó hatású a gyógyszertárakban készített kúp, pl. a CNS, és mellé szájon át szedhető gomba ellenes gyógyszer javasolt. Ezt követően Gynoflor hüvelytablettát kell alkalmazni a normál flóra helyreállítására. Amennyiben a gyulladás csökkenésével nem csökken a vizelési panasz, úgy urológushoz is el kell mennie kivizsgálásra.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-07-08 22:41:32; Megválaszolva: 2011. május 29., 12:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: