Menstruációs zavar

TISZTELT TANÁCSADÓ! AZZAL A KÉRDÉSSEL FORDULOK ÖNHÖZ, HOGY A MENSTRUÁCIOM 28NAP HELYETT 21NAPRA JELENTKEZIK.45 ÉVES VAGYOK, LEHETSÉGES-E HOGY MÁR A VÁLTOZÓ KORBA LÉPTEM.SAJNOS SOKAT SZENVEDEK MERT BŐ VÉRZÉSEM VAN, ÉS KÖZBEN CSOMOS IS.VAN-E VALAMILYEN GYOGYSZER A PROBLÉMÁM MEGOLDÁSÁRA? VÁLASZÁT ELÖRE IS KÖSZÖNÖM. TISZTELETTEL: ILDIKÓ

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza rendellenes vérzés témában

Kedves Ildikó!

A rendellenes vérzéssel forduljon nőgyógyászához, hogy ellenőrizzék a méhnyálkahártya vastagságát, és hogy esetleg nincsenek-e miómák a méhében, mert az is okozhatja a bővebb menseseket. A változókort is bizony figyelembe kell vennie, mert akár évekkel a menses elmaradását követően elkezdődhet a rendszertelen vérzés, ami odafigyelést, szükség esetén gyógyszert, akár műtétet is igényelhet.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 08., 14:06; Megválaszolva: 2009. július 08., 14:06
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma