Sérv ez?

Tisztelt drNő/Úr

Szeretném megkérdezni a hasfalszakadás tulajdonképpen mi is? Elmentem a háziorvoshoz, mert április óta a köldököm kidudorodik és lilás színü lett. Azt mondta a doktor úr, hogy hasfalszakadásom van, ha hanyatt fekszem a köldököm bal felső oldalán tapintható a kitüremkedés. Mi a teendő ezzel? Egyébként van a szeméremtest belső falában már nagyon rég óta ilyen kitüremkedés, amit ha megnyomok vissza megy, viszont ha nehezet emelek kijön és fáj is.Ez is sérv lehet? Még nem szültem, lehet ez esetleg akadálya? A köldököm miatt nehezemre esik a hajlás és egyéb testmozgás, nem is merem erőltetni, mert nem tudom mit okozhat azon kívül, hogy olyankor nagyobb a dudor.Várom szíves válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza sérv témában

Kedves Hölgyem!

Javaslom, mielőbb forduljon sebészhez, aki a hasi elváltozást ellenőrzi, mert valószínű, hogy köldöksérvről van szó. A hüvelyben lévő elváltozás miatt pedig nőgyógyászt keressen fel, lehet, hogy egy cisztáról van szó, amit szükség esetén meg is műthetnek.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 08., 12:30; Megválaszolva: 2009. július 08., 12:30
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma