Ultrahang

Tisztelt doktor úr.

Menstruáciom 10.dik napján végeztek ultrahang vizsgálatot, és nézték a peteérést mert kisbabát szeretnék, a ciklusom 28 napos rendszeres, de pont abban a hónapban a 10.dik napon még barnáztam, amúgy nem szokott elhúzodni a vérzésem.

A leletemben ez áll: 80mm-es uterus, benne 5 mm-es endometrium.Bal ovárium 31 mm-es, benne 19 mm-es ellapult folliculus.Jobb ovárium 28 mm-es.Douglasban folyadék nincs.Érésben lévő tüsző nem látható.Nos kisbabát szeretnék, már van egy 1éves gyermekem, egyből sikerűlt teherbe esnem, de most nem akar jönni!

Aggaszt a 19 mm-es ellapult folliculus, és hogy nincs peteérésem.Beteg lennék?

Válaszát előre köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza peteérés témában

Kedves Hölgyem!

A peteérést úgy lehet vizsgálni, hogy több napon keresztül a 12. naptól mérik a follikulusokat, mert így látható, hogy növekszik-e valamelyik, és eléri-e a megfelelő méretet. egy 10. napi UH alapján még nem lehet tudni, hogy van-e peteérés. Ha nem lenne peteérés, akkor gyógyszeresen ezt lehet stimulálni.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 08., 12:19; Megválaszolva: 2009. július 08., 12:19
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma