Szexuális együttlét!

Tisztelt Doktornő! Folyás miatt kezelnek és ezáltal sajnos nincs nemi életünk a párommal, ami rossz neki is és nekem is. De mi szeretnénk szexuális együttlétet lehetséges ez óvszerrel ha egy kezelést kihagyok? Így nem fertőzöm meg Ő meg vissza! Kérem segítsen!

Üdvözlettel: Beáta  2009.július 4. 18: 49

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hüvelyi folyás témában

Kedves Beáta!

Nem írja, milyen kezelést kap, és pontosan milyen betegségre, pedig fontos lenne.

Ami biztos, hogy magának kezelést kihagyni nem lehet, és elvileg óvszerrel a fertőzések nagy része kivédhető. Kérje ki kezelőorvosa véleményét is.

 

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 07., 11:50; Megválaszolva: 2009. július 07., 11:50
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sárga folyás,pajzsmirigy vagy egyéb?
Mitől lehet ez a folyàsom
Tisztelt Dr nő! Kérdésem az lenne hogy már 3 napja késik a menstruáciòm tesztet csinálttam de sajnos negatîv! Már 2 napj ahogyan elmegyek wc re és...
Hüvelyi folyás
Tisztelt Doktorúr! Legutóbb amikor voltam a nőgyógyászomnál elmondtam,hogy hüvelyi folyásom van,de nem viszket, nem ég, nem fáj, nem csíp. Elmondta...
Miért van folyásom?
Tisztelt Doktor Úr! Nekem olyan problémám van, hogy több mint 6 éve sárgás folyással küzdöm. Egy éve mentem el doktorhoz, aki méhszájsebet...
Hüvelyvaladék
Tisztelt Dr. Úr! Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy a hüvelyváladekomban fehér daraborkra lettem figyelmes. Valamint a bugyimon érzek...