Nem jött meg! Miért?

Kedves Orvosok!

Én egy 17 éves lány vagyok. Egy pár hónapja elmentem nőgyógyászhoz, hogy fogamzásgátlót irassak föl. Megcsinálta a szokásos vizsgálatokat és a rákszűrésem eredménye sajnos P3-as lett. Kiderült, hogy elkaptam a HPV vírust. Ez után kaptam egy gyógyszeres kezelést, ami nem hatott. Most arra várok, hogy eldöntsék csinálnak e méh plasztikát vagy sem.

Viszont ebben a hónapban nem jött meg. Már 1 hete késik és félek! Nem vagyok terhes, végeztem tesztet és az negatív lett. Volt már rá alkalom, hogy nem jött meg, de csak 1x eddig és akkor nem volt barátom. Tudom, hogy sok nőnek nincs minden hónapban peteérése.

Azt szeretném kérdezni a kimaradás/ késés az a betegségemmel összeköthető vagy csak én is azon nők közé tartozom, akiknek nincs minden hónapban peteérésük?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza rákszűrés témában

Kedves Hölgyem!

Lehet, hogy átmeneti hormonzavarról van szó, lehet, hogy a sok izgalom a műtét kérdésessége okozza a menses kimaradásását, szerintem, ha a teszt negatív, akkor nem kell aggódnia. 1 hét múlva megismételheti a tesztet, biztos, ami biztos.

A műtét egyébként nem méhplastika, hanem méhszájon végzett konizáció lenne.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 07., 11:26; Megválaszolva: 2009. július 07., 11:26
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45