Hőmérsékleti görbék

Segítséget szeretnék kérni hőmérsékleti görbéim kiértékeléséhez. 6 hónapja próbálkozunk babával, eddig sajnos eredmény nélkül. Igazából minden érdekelne, amit le lehet olvasni a görbékről, főleg az, hogy látható-e valami rendellenesség, zavar.

március: http: //www.ciklus.hu/images/diagramok/b062bd087cb501080ec95ae77cd75a3f_090327_090422_1246579200_.png

április:

http: //www.ciklus.hu/images/diagramok/b062bd087cb501080ec95ae77cd75a3f_090423_090521_1246579200_.png

május:

http: //www.ciklus.hu/images/diagramok/b062bd087cb501080ec95ae77cd75a3f_090522_090617_1246579200_.png

Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza peteérés témában

Kedves Hölgyem!

A görbék arra utalnak, hogy van peteérése, amit megpróbálhat, hogy az eredményt a gyógyszertárakban kapható LH-teszttel egészíti ki, ami biztosabbá teheti az eredményt, így Önnek is egyértelműbb lesz.

Emellett nem kell aggódnia, fél éves próbálkozás még nem olyan sok. Kivizsgálás csak egy év múlva indokolt, addig nem kell semmi rosszra gondolnia. Egy ciklus alatt mindössze 20 % az esélye a terhességnek, így nem kell arra várni, hogy pontosan akkor lesz terhes, amikor tervezte. Nyugodtan próbálkozzanak, sok sikert! Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 06., 13:02; Megválaszolva: 2009. július 06., 13:02
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45