Hőmérsékleti görbék

Segítséget szeretnék kérni hőmérsékleti görbéim kiértékeléséhez. 6 hónapja próbálkozunk babával, eddig sajnos eredmény nélkül. Igazából minden érdekelne, amit le lehet olvasni a görbékről, főleg az, hogy látható-e valami rendellenesség, zavar.

Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Farkas Ágnes válasza peteérés témában

Kedves Hölgyem! A görbék arra utalnak, hogy van peteérése, amit megpróbálhat, hogy az eredményt a gyógyszertárakban kapható LH-teszttel egészíti ki, ami biztosabbá teheti az eredményt, így Önnek is egyértelműbb lesz. Emellett nem kell aggódnia, fél éves próbálkozás még nem olyan sok. Kivizsgálás csak egy év múlva indokolt, addig nem kell semmi rosszra gondolnia. Egy ciklus alatt mindössze 20 % az esélye a terhességnek, így nem kell arra várni, hogy pontosan akkor lesz terhes, amikor tervezte. Nyugodtan próbálkozzanak, sok sikert! Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2009. július 06.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Peteérés?
Tisztelt DR! Lányom 4 évig szedett fogg. tbl-át, amit egy éve abbahagyott! Utána hónapokig nem menstruált, majd gyógyszerrel / Norc./ megjött. Azóta...
Hormonvizsgálatok eredményének...
Tisztelt Nőgyógyász! Szeretném a segítségét kérni a 2 hormonvizsgálati eredményem értékelésében. 25 éves vagyok. Menstruációm elég erős, viszonylag sokáig tart...
Peteérés fogamzásgátló mellett
Tisztelt Doktor úr! Más okból kifolyólag (nem nőgyógyászati okból) voltam egy alhasi ultrahangon, ahol ezt is leírták: "Az uterus helyzete, alakja és...
Peteérés követése
Tisztelt Doktor Úr! Most hagytam abba a fogamzásgátlót (Nuvaring). Elkezdtem hőmérőzni és vettem ovulációs tesztet is. A hőgörbe és a teszt alapján is 18-án...
Peteérés
Tisztelt Doktor Úr! Egy olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy lehetséges-e az, hogy van peteérés de a tüsző csak rá egy hét múlva reped meg? Egyik hónapban a...
Peteérés hiánya. Ajánlott fogamzásgátló...
Kedves Doktor Úr/Nő! Rendszertelen havi ciklus miatt vérvétel történt nem rég. Az eredmények azt mutatták, hogy nincs peteérésem. Mivel nem szeretnék...