Vérzés

Tisztelt Doktor Ur! Junius 15-en volt egy terhesseg megszakitasom, amit 5 napig tarto eros verzes kovetett (nemikor darabos) , majd az utanna kovetkezo 3 napban lassan megszunt es el is mult.Ra kb.egy hetre, jun 29-en este pecsetelo verzesem jelentkezett, es mar a 3-dik napja tart.Lehet-e mindez attol, hogy az abortusz utan nem pihentem elegett es nagyon megeroltettem magam? Valaszat elore is nagyon koszonom!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza rendellenes vérzés témában

Kedves Hölgyem!

Amennyiben megerőltető munkát végzett, ez okozhatja a pecsételő vérzést. Ha nem múlik el néhány napon belül a pecsételés, egy ellenőrzésre menjen vissza egy nőgyógyászhoz.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 05., 21:19; Megválaszolva: 2009. július 05., 21:19
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45